Üdvözlünk Vendég!
Amennyiben van felhasználóid fiókod jelentkezz be, ha nincs regisztrálj!
Az Ön kosara jelenleg üres.

Útmutató

Az alábbi útmutatóban minden vásárlással, regisztrálással kapcsolatos információt megtalálsz: 

Vásárolni kétféleképpen tudsz: Vendégként, vagy regisztráció után bejelentkezéssel. A weboldal tetején találod a regisztráció lehetőségét. Ezt érdemes megtenni, mert így saját fiókot hozhatsz létre, amiben a számlázási (és szállítási) adataidat előre meg tudod adni. Így ha bejelentkezel, akkor nem kell minden vásárlásod alkalmával beírnod ezeket az adatokat, a rendszer automatikusan kitölti. Belépés után láthatod rendelési előzményeidet és a beállított címedet.

Regisztráció menete:

 • Először kattints a weboldal jobb felső sarkában található „regisztrálj” gombra!
 • Töltsd ki az adataidat! (A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező) Ne felejtsd el elolvasni és elfogadni a Felhasználási Feltételeket!
 • Ezután a megadott e-mail címedre kapsz egy levelet egy aktiváló linkkel.
 • Aktiválás után jelentkezz be! Itt módosíthatod az adataidat, és ellenőrizheted a vásárlásaidat

Rendelésedet az alábbi módon tudod átvenni:

 1. Házhoz szállítás: Telefonos egyeztetés után a rendelés során megadott szállítási címre érkezik a csomag. A házhozszállítást a MPL Futárszolgálat végzi. Ennek az opciónak a választása 1990Ft szállítási költséggel jár.

Hogyan rendeljek?

Az alábbiakban ismertetjük a rendelés menetét a rendszerben:

 1. Amennyiben előzőleg regisztráltál, már a vásárlás kezdetén be tudsz jelentkezni a fiókodba.
 2. Tedd a kosárba a megvásárlásra szánt termékeket.
 3. Legörgetés után kattints a "Tovább a pénztárhoz" feliratra!
 4. Ha már regisztráltál, de még nem jelentkeztél be, ebben a pontban is megteheted! Ha nem regisztráltál, választhatod a "vásárlás vendégként" funkciót, és ezután kell megadnod a számlázási címet, (illetve a szállítási címet, amennyiben az eltér a számlázási címtől)!
 5. Ha minden mezőt helyesen töltöttél ki, és bepipáltad, hogy elfogadod a vásárlási feltételeket, akkor kattints a "Tovább" gombra!
 6. Szállítási mód kiválasztása
 7. Válaszd ki a fizetési módot, majd kattints a „Tovább” gombra!
 8. Megrendelés véglegesítése: Az összesítésben van még egy utolsó lehetőséged áttekinteni, és szükség esetén módosítani a megrendelésedet. Az oldal alján tudsz nekünk MEGJEGYZÉST írni (Ha emlékkönyv rendeléshez névsort adsz le, érdemes vesszővel elválasztani a gyerekek nevét). Ha mindent rendben találtál, akkor kattints a „Megrendelés” gombra, ezzel véglegesítetted a rendelésed.
 9. Ha a visszaigazoló e-mailben feltüntetett adatokban eltérést találsz az általad megadott adatokhoz képest, kérjük, vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot: kapcsolat.makeit@gmail.com címen.