Üdvözlünk Vendég!
Amennyiben van felhasználóid fiókod jelentkezz be, ha nincs regisztrálj!
Az Ön kosara jelenleg üres.

Garancia

Amennyiben Hadházi Zsuzsanna Erzsébet EV. hibájából hibás vagy más termék kerül kiküldésre/átadásra, akkor az alábbiakra van lehetőség:

Hibás a termék, tehát megrongálódott, eltörött, elszakadt. Kérjük, amikor átveszed rendelésedet, bizonyosodj meg a termék állapotának kifogástalanságáról. Amennyiben problémát észlelsz, azt még az átvétel napján tudod jelezni, későbbiekben reklamációt nem áll módunkban elfogadni. A garancia érvényesítéséhez szükséges az eredeti számla, illetve a termék eredeti csomagolása. Használt terméket nem áll módunkban visszavételezni vagy cserélni.

Házhoz szállításnál a futárnak kell jelezni, amennyiben sérült a csomag, aki jegyzőkönyvet vesz fel. Ezen felül kérjük, jelezd részünkre is a problémát. A megkeresést követően felvesszük veled a kapcsolatot a további teendőkkel kapcsolatban. Ilyen esetekben megpróbáljuk a lehető leggyorsabban kicserélni a hibás terméket, és már nem számolunk fel újabb szállítási költséget. Ha a vizsgálat során a termék hibájára nem derül fény, úgy Hadházi Zsuzsanna Erzsébet EV. felelősséget nem vállal az áruért, és a vételárat sem téríti meg. Ilyenkor a meglévő termék újbóli kiszállítását kérheted (önköltségen). 

Ha megkaptad kifogástalan minőségben a terméket, de te mégis másik árucikket szeretnél, és ugyanolyan minőségben (bontatlan, eredeti csomagolásban) visszaszolgáltatod részünkre a kiküldött árut (saját költségeden, postai úton), akkor van lehetőség a cserére. Ez esetben kérjük, jelezd új igényedet felénk, és mi felkeresünk téged, hogy egyeztessünk a továbbiakról. 

Amennyiben a visszáru vagy csere lehetőségével szeretnél élni, az alábbi elérhetőségeken találsz meg:

E-mail: kapcsolat.makeit@gmail.com

Telefonszám: +36-30-486-1987

Szavatossági és jótállási kérdésekben a Ptk-ban, a 151/2003. (IX. 22.) kormány rendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben és a 72/2005. (IV. 21.) korm. rendeletben foglaltak az irányadók.